petreceri copii  Ursitoare botez | Ursitoarele  Petreceri Copii   
Animatori copii si Ursitori  Contact Ursitoarele 
ursitoarele petreceri copii  costume petreceri copii 
zane ursitoare petreceri copii 

Spectacolul Zanelor Ursitoare, un spectacol magic, emotionant, pus in scena de 3 sau 4 Ursitoare, pe o muzica de poveste si colorat de costume deosebite. Spectacolul are durata de aproximativ 15-25 de minute, in functie de tipul scenetei (cea cu 3 Ursitoare sau cea cu 4 Ursitoare).

costum carnaval petreceri copii Magazin de costume de inchiriat sau cumparat, atelier de creatie si croitorie la comanda.
click website: Costume carnaval
  Iluzionist petreceri copii 
Magician petreceri copii Spectacol de magie pentru Botez, Nunta sau aniversare cu aparitii de porumbei, iepuras si alte obiecte magice, avand durata de 30 de minute.
click website: Spectacol de magie
petreceri copii 
Animatori petreceri copii Animatori si Personaje de Basm intretin atmosfera cu jocuri si concursuri pentru copilasi, modeleaza baloane si picteaza pe fata! Puteti alege dintr-o gama variata de personaje: Cuplul Trilu-Lilu, Clown-ul Musetel, Clown-ul Pispirel, Alba ca Zapada, Cenusareasa.
click website: Animatori copii
Craciun petreceri copii 
Mos Craciun petreceri copii  Spectacole de Craciun! Mos Craciun, doamna Craciun, ajutoarele sale, Spiridusii, Renul Rudolf, Craciunitele, Omul de Zapada... Toti asteapta sa se bucure cu tine de venirea Sarbatorilor!
click website: Petreceri Craciun si Mos Craciun
Decoratiuni petreceri copii 
Deco petreceri copii  Decoratiuni cu baloane... sau fara? Alegerea este a ta, de restul ne ocupam noi, pana la cel mai mic detaliu!
Servicii foto petreceri copii 
Fotografie petreceri copii  Fotografii la petreceri pentru copii, nunti si botezuri. Fotograful nostru profesionist dispunde de echipament profesional si este dedicat petrecerilor pentru copii, nuntilor si botezurilor. Calitatea si atentia deosebita asupra detaliilor sunt baza serviciilor noastre fotografice.
   
Ursitoare botez ( Home ) |  Petreceri Copii ( Servicii ) |  Animatori copii si Ursitori ( Poze ) |  Contact Ursitoarele 


creare site Horoscop Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! Xweb.ro - Totul intr-un singur loc! Portal Looker.ro
Free Entertainment Web Directory | Free Submit URL in Entertainment Category | Search4i.com www.1wn.eu - Web Directory
Free Web DirectoryIncluding Romania Director Web SEO Romania